Earth is a school for mastering how to manipulate energy

Dolores Cannon

Titel

Dit is een tekst blok die je zelf kunt wijzigen door op het potlood-icoon te klikken.
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit, hendrerit per morbi inceptos orci luctus senectus, torquent proin vulputate scelerisque dapibus curae. Lacus sodales rutrum facilisi ligula eleifend cras, felis taciti lorem nec aliquam lectus, nisl sed est urna vehicula.

Dit is een tekst blok die je zelf kunt wijzigen door op het potlood-icoon te klikken.
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit, hendrerit per morbi inceptos orci luctus senectus, torquent proin vulputate scelerisque dapibus curae. Lacus sodales rutrum facilisi ligula eleifend cras, felis taciti lorem nec aliquam lectus, nisl sed est urna vehicula.

Onderbewustzijn

QHHT® is een krachtig hulpmiddel om toegang te krijgen tot dat alwetende deel van onszelf dat het, Onderbewuste, de Hogere Zelf, de Oversoul, zelfs de Ziel zelf wordt genoemd. Als we op aarde incarneren, vergeten we onze vorige levens en de verbinding met onze ziel en de bron. QHHT® stelt alle mensen met elke achtergrond, cultuur, religie of geloofssysteem in staat om zich bezig te houden met wat zij het Onderbewustzijn noemde, aangezien het zich buiten de bewuste geest bevindt. Dolores term The Subconscious, die ze later afgekort heeft tot The SC, is dat grotere deel van onszelf dat altijd verbonden is met The Source, of God en onbeperkte kennis heeft en een onbeperkt vermogen om het fysieke lichaam te genezen. Soms zijn mentale en fysieke aandoeningen geworteld in trauma uit vorige levens; soms zijn ze verbonden met lessen die worden geleerd in het huidige leven van een persoon. De SC onthult de oorzaak en zal helpen volgens de specifieke lessen van elke ziel.

Door duizenden mensen te helpen hun vorige levens opnieuw te beleven en zichzelf te genezen door QHHT® te gebruiken, ontdekte Dolores Cannon een schat aan verloren kennis en inzichten die ze deelde als auteur van 19 buitengewone boeken die een groot aantal metafysische concepten beslaan en historische figuren bevatten zoals Jezus en Nostradamus, evenals buitenaardse wezens, UFO’s, de oorsprong van het leven en de bron van het leven en de bron van de hele schepping.

Regressie

Past Life Regression is de hoeksteen van Dolores Cannons QHHT®-hypnosemethode, die ze gedurende tientallen jaren met succes duizenden keren heeft toegepast. Dolores ontwikkelde een beproefde formule om individuen terug te brengen naar het somnambulistische niveau en hen te begeleiden naar een vorig leven, waarvan het onderbewustzijn vaststelde dat het hen nuttig was om te zien, inclusief geboorte, dagelijks leven en belangrijke gebeurtenissen, en de dood. Meerdere vorige levens kunnen worden verkend met QHHT® om lessen, terugkerende problemen en karmische banden te ontdekken die een effect hebben op het huidige leven.

Stop wasting time. Time is growing short for you to accomplish what you came to earth to do!

Dolores Cannon

QHHT® en genezing

Zodra het onderbewustzijn (SC) is gecontacteerd tijdens een sessie, vraagt de QHHT® Practitioner het om de oorzaak achter een probleem te identificeren en uit te leggen, en vraagt vervolgens aan de SC of het toegestaan en mogelijk is om de aandoening te genezen. Als de SC akkoord gaat, is genezing onmiddellijk, zonder ongemak, medicatie of operatie. In veel gevallen, zodra de SC de oorzaak van de aandoening of het psychologische probleem onthult, vindt er een afgifte plaats in het lichaam en de geest van de patiënt en wordt de patiënt bevrijd van zijn toestand.

Veel van de duizenden cliënten en proefpersonen van Dolores Cannon werden op deze schijnbaar wonderbaarlijke manier genezen en schreven haar in de loop van de jaren om haar te bedanken.

In alle gevallen moet iemand genezen willen worden voordat genezing kan plaatsvinden. De genezing kan ook de lessen van hun huidige leven of de contracten die ze vóór incarnatie hebben gemaakt, niet verstoren. Onze ziel is eeuwig en we komen naar de aarde om te groeien en lessen te leren door middel van individuele ervaringen. Een voorbeeld van een conflict bij genezing zou kunnen zijn dat het onderbewustzijn er niet mee instemt het zicht van een blinde persoon te herstellen als dat een van de lessen was die ze wilden leren voordat ze in hun huidige leven incarneerden.

Het onderbewustzijn volgt ook een letterlijke benadering met betrekking tot genezing. Als een persoon een toestand ervaart die het gevolg is van misbruik of gebrek aan zorg voor zijn lichaam, en de persoon heeft geen actie ondernomen om dit te corrigeren en heeft geen behoefte om te veranderen, dan is het onderbewustzijn hiervan op de hoogte. De logica ervan zal dicteren dat het geen zin heeft om de aandoening te genezen als de client gewoon weer doorgaat met het misbruiken van het lichaam zodra het genezen is.

Hieronder volgen voorbeelden van de buitengewone resultaten die Dolores Cannon en haar QHHT® Practitioners hebben ervaren met cliënten en proefpersonen tijdens hun sessies:

 • Kanker – verschillende soorten in verschillende stadia gewist
 • Kraakbeen – reconstructie tussen gewrichten
 • HIV – gewist en uitgeroeid
 • Hart – genezen zonder dat een operatie nodig is
 • Lever – volledig functionele regeneratie en herstel
 • Nier – volledig functionele regeneratie en herstel
 • Wonden – regeneratie zonder littekens
 • Migraine – worteloorzaken verklaard en verwijderd
 • Visie – 20/20 gezichtsvermogen hersteld zonder corrigerende visie nodig
 • Diabetes – oorzaken uitgelegd en gewist
 • Darmen – voorwaarden gewist
 • Rug – midden- en ondergebiedsproblemen opgelost
 • Nek / schouder – pijn geïdentificeerd en oorzaken gewist
 • Longen – problemen geïdentificeerd en gewist
 • Huid – problemen geïdentificeerd en verholpen

Alles is mogelijk met de beproefde hypnose methode QHHT®.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig hoe een sessie in zijn werk gaat of het misschien iets voor jou is? Ik vertel je er graag meer over in een persoonlijk gesprek of kijk vast op deze pagina. Zie ook mijn YouTube kanaal voor wat video’s