When will you begin that journey into yourself?

Rumi

Mijn hele leven voelde en wist ik al dat er meer was dan dat we met onze aardse ogen konden zien. Het voelde veel groter aan dan datgeen je om je heen kon “zien” en tastbaar was. Mijn nieuwsgierigheid en drive om hierover meer te leren is er altijd geweest.

Mijn innerlijke zoektocht heeft me op het pad van energiewerk gebracht en ik heb hierbij in 2009 Reiki I en Reiki II gevolgd. Later kwam daar in 2011 BLU-e healingwork van Wayne Wia Ling (Medium & Trance Healer uit Maleisië) bij. Met het volgen van talloze workshops, zoals pendelen, automatisch schrift, het lezen van heel veel mediamieke boeken, ontving ik steeds meer inzichten. Mijn helder wetend en intuïtie groeide en de hulp van mijn gidsen en spiritueel begeleiders werd steeds beter en duidelijker.

Mijn eerste contact met regressiewerk was in 2008, toen ik via het spirituele pad steeds meer puzzelstukjes kreeg en teruggeleid werd naar een vorig leven, waarvan ik residu had meegenomen in dit leven. Er was altijd iets dat me weerhield te zijn wie ik graag zou willen zijn en met die regressie kreeg ik de bevestiging. Ik had het opnieuw gezien in die trance-staat, ik had het gevoeld en gehoord en door die herbeleving begrip gekregen waar het weg kwam en dat het mij in dit leven niet meer diende. Hierdoor kon ik dat “oude” stuk loslaten en me weer vrij voelen. Wat in het verleden gebeurd is, mag daar blijven. Ik had nieuwe lessen gekregen en dit is het leven waar ik me nu op moet richten.

Vanaf dat moment gingen dingen veranderen in mijn leven en brachten me steeds dichter bij mijn doel in dit leven. Om als lichtwerker en gids mensen te helpen, te ondersteunen op hun pad, inzichten geven en vooruit te helpen om zo hun bewustzijn te vergroten.

Daphne Holman

En nu dan als een gecertificeerd LEVEL 2 QHHT® Practioner, bezig om door te groeien naar LEVEL 3 QHHT®. Daarnaast heb ik SoulSpeak – The Language of Your Body, gevolgd bij Julia Cannon, hoe je Hogere Zelf boodschappen via je lichaam aangeeft, wat voor inzichten er zijn in de emotionele oorzaken achter fysieke klachten.

In oktober 2021 heb ik Antonio Sangio ontmoet in een live cursus om zijn techniek “Introspective Hypnosis” te leren als verdieping in de Hypnotherapie en in februari 2022 de “Past Life Therapy” bij hem gevolgd. De ziel is zo diep en prachtig om te leren kennen, het leerproces is hierin oneindig en verschrikkelijk interessant en helend.

En het leren houd nooit op, dus tal van verdiepingscursussen voor zowel mijn eigen groei, als voor mijn cliënten gaat ieder jaar gewoon door. Mijn kennis en ervaring mag ik doorgeven en verspreiden, Hoe mooi is dat!