Zo bereid je je voor op een geweldige QHHT® ervaring

Voorbereiding op een QHHT-sessie is een spannende tijd. Je zult je voorbereiden op een ongelooflijke reis die op vele manieren je leven zal veranderen. Elke regressie is uniek en er zijn enkele praktische stappen die je kunt nemen om een maximale ervaring te garanderen.

Levenspad

Sta je op een kruispunt in je leven? Zijn er belangrijke beslissingen die je moet nemen, die een enorme impact kunnen hebben op de toekomst? Of misschien is het tijd om nu het doel van je leven te vinden? Dit is het moment om erachter te komen wat je echt moet doen met je tijd hier op aarde.

Je zult ontdekken hoe je jezelf op de meest diepgaande niveaus kunt vinden. Het is tijd om wat zielsonderzoek te doen op het niveau van je Hogere Zelf … de meest krachtige en wijze plek om toegang te krijgen tot de antwoorden op je levenspad. Hier kun je diep ingaan op de belangrijkste vragen die je hebt over hoe je je tijd het beste kunt besteden, waar je zou moeten zijn en met wie je je leven zou moeten delen voor de grootste vreugde, groei en vervulling. Het nadenken over deze diepe vragen zal je Onderbewustzijn stimuleren voor een uitstekende sessie. Als je ze opschrijft, zorgt je ervoor dat je de juiste antwoorden krijgt waarnaar je op zoek bent.

Tarief

Een QHHT-sessie kost € 250,-  (incl. video-opname van de sessie)

Steeds meer mensen vanuit heel Nederland en zelfs daarbuiten weten mijn praktijk te vinden!

Daarom   *Also facilitating in English   *Auch auf Deutsch moderiert

Maak een lijstje met vragen voor je Hogere Zelf

Dit is het leuke gedeelte. Ga op een rustig en ontspannen moment van de dag naar een fijne comfortabele plek waar je gewoon kunt ontspannen en je geest kunt openen voor een plek van plezier en nieuwsgierigheid. Je gaat brainstormen over de best mogelijke vragen om je superbewuste geest te vragen om maximale impact om een geweldige nieuwe koers voor je leven vooruit te stippelen. Er zijn geen grenzen je kunt en mag alles vragen.

Voel je helemaal vrij … benader je leven met een heerlijke nieuwsgierigheid naar wat voor jou het belangrijkst is. Denk daarnaast eens terug aan delen van je leven waar iets heel interessants of verklaarbaars is gebeurd. Je gaat de perfecte tijd en plaats binnen voor een aantal absoluut geweldige antwoorden op je vragen.

zen

Als je je vragen eenmaal heeft opgeschreven, neem ze nog een keer door en print ze of schrijft ze zo duidelijk mogelijk op papier. Ik zal ze lezen terwijl je in de diepe staat van theta-ontspanning verkeerd, dus het moet goed leesbaar zijn.

Zo werkt het QHHT proces

Jou leren kennen

In een open en vertrouwelijk gesprek vraag ik je mij je levensverhaal te vertellen. Hierbij concentreren we ons op de belangrijkste gebeurtenissen die je hebt meegemaakt en je gemaakt hebben tot wie je nu bent. Het is belangrijk om tot in detail te gaan op die momenten in het leven, die ‘keerpunten’ kunnen worden genoemd, waar die ene beslissing een enorme impact had … een punt waarop je leven er misschien radicaal anders uit had gezien als je de ‘Deur B’ had gekozen in plaats van ‘Deur A’. Dit is het moment waarop we ook je relatie- en carrièrekeuzes bespreken, samen met al het andere dat van belang is voor mij, om een goed beeld te krijgen van waar je nu bent op je levenspad. Alles wat wordt besproken, is natuurlijk strikt vertrouwelijk. Dus stel je open en geniet ervan om je verhaal te vertellen.

Je vragen doornemen

Hierna zullen we de vragen bespreken die je hebt meegenomen. Vaak komen er tijdens de bespreking van deze vragen nog andere vragen naar voren die je misschien beantwoord wilt krijgen van Hogere Zelf. Deze nemen we dan ook mee in de sessie.

Hypnose inductie

Dit is waar de magie gebeurt. Er zijn eigenlijk maar 3 punten die je moet onthouden om je sessie tot een succes te maken. Het volgen van deze punten zal ervoor zorgen dat je de kracht van je Hogere Zelf zo efficiënt mogelijk kunt benutten met minimale tussenkomst van de bewuste geest, die graag de touwtjes in handen heeft. (We moeten ons echter bewust zijn van het feit dat we simpelweg een rol op de achterbank accepteren voor uw QHHT-sessie). Je inductie zal bestaan uit een reeks plezierige visualisaties en sensaties. Ze zijn buitengewoon positief en aangenaam. Zo aangenaam dat je, zelfs na je hele regressiesessie in het vorige leven, vele dagen erna nog een gevoel van groter welzijn zult voelen. Het is alsof je Onderbewustzijn je een cadeautje geeft door naar voren te komen en op zo’n open en mooie, vrij vloeiende manier tegen je te spreken.

De praktijkruimte

De GROTE 3 – Belangrijke punten om te onthouden:

  1. Als een vraag wordt gesteld, zeg dan het eerste dat in je opkomt en ga hierop door. Geef niet toe aan de verleiding van een lange pauze om na te denken of te overdenken wat er wordt gezegd … dat is de bewuste geest die probeert de controle over te nemen.
  2. Wanneer je wordt gevraagd om te beschrijven wat je ziet, visualiseer dan met zoveel mogelijk details, kleur en helderheid. Breng zoveel mogelijk zintuiglijke scherpte naar voren als dat mogelijk is. Deze aandacht voor detail zorgt voor een geweldige ervaring wanneer je terugluistert naar de opname van je sessie.
  3. En tot slot, PRAAT VEEL!! Als je de energie van je ervaring voelt. Omarm het volledig en praat heel veel. Ga door. Geniet met volle teugen van de uitdrukking van je gedachten, gevoelens en emoties.

1e regressie

Nu is het tijd voor je eerste regressie in een vorige leven. Dit is waar je voor het eerst een andere versie van jezelf ervaart. Het is buitengewoon spannend voor zowel jou als mij, omdat we geen idee hebben wat we kunnen verwachten. Je zou in elk tijdperk naar de aarde kunnen komen, als elk geslacht binnen elke sociaaleconomische laag. Een koning … een koningin … een soldaat … een genezer … de mogelijkheden zijn eindeloos. Je Hogere Zelf weet precies wat je moet zien voor je optimale groei als onderdeel van je QHHT-sessie. Als dit leven eenmaal voltooid is, zul je naar een plaats van grote wijsheid worden gebracht om de betekenis te ontcijferen waarom dit leven je werd getoond.

2e regressie

Vervolgens navigeren we naar de ervaring van een ander leven. Als de tijd het toelaat, is er ook een kans om in de ervaring van een derde leven te komen. De bepalende factor om dit te onderzoeken is tijd. We willen minimaal een uur overlaten om contact met je Hogere Zelf te maken en je vragen zo gedetailleerd mogelijk beantwoord te krijgen. Over het algemeen hou ik je nooit langer dan twee in de Theta-staat. Hhet lichaam ondergaat na een tijdje een zekere mate van vermoeidheid en het overschrijden van deze limiet vermindert de kracht van de sessie. Dus we houden de tijd goed in de gaten. Interessant genoeg zeggen de meeste mensen na afloop het gevoel te hebben gehad dat de sessie maar twintig tot dertig minuten duurde. Ik denk dat de tijd echt vliegt als je plezier hebt.

Het contact met je Onderbewustzijn

Nu gaan we naar de volgende fase van je sessie: de directe interactie met je verbazingwekkende bovenbewuste geest of Hogere Zelf. Dit is het deel van jou dat elke dag aanwezig is en heel ijverig naar je uitkijkt, maar over het algemeen voel je zijn aanwezigheid niet zo ver als de dominante bewuste geest. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je Hogere Zelf iets gênants zegt of iets dat ook maar een beetje onbehulpzaam is. Dit bewustzijn is echt heel slim en wijs … woorden kunnen niet de volledige mogelijkheden beschrijven. Het houdt zoveel van je met zoveel ongelooflijke zorgzaamheid en diepgang. Je zult verbinding maken en deze relatie veel, veel sterker maken voor je dagelijkse leven als je sessie voorbij is.

Body Scan & Energetische Healing

We gaan de Hoger Zelf om antwoorden vragen op de vragen die je hebt meegenomen. Daarna vragen we om een volledige lichaamsscan – op zoek naar gebieden die energetische aanpassingen en genezing kunnen gebruiken. De Hogere Zelf voldoet hier graag aan. Niet alleen wordt het lichaam gescand en genezen, maar de Hogere Zelf zal het proces en de grondgedachte achter elke aanpassing beschrijven… die door het lichaam werken. Dit is een prachtig onderdeel van elke sessie met enorme voordelen.

Vraag en Antwoord

Dit is het. Hier is het deel van je sessie waar je alle antwoorden krijgt op je diepste vragen over je bestaan. Ik zal toestemming vragen om direct met je Onderbewustzijn te spreken. Net zoals we onze eigen verschillende persoonlijkheden op aarde hebben, heeft je Onderbewustzijn zijn eigen aparte persoonlijkheid. Sommige zijn zachtaardig en heel vriendelijk, terwijl andere brutaal en direct zijn en kunnen worden gezien als de gangmaker op het feest … letterlijk en figuurlijk. Ze hebben ook de neiging om meer uitgesproken en direct te zijn, afhankelijk van jouw situatie. Als je bijvoorbeeld extreem nalatig bent met betrekking tot je gezondheid door zeer slechte levensstijlkeuzes te maken, kan het Onderbewustzijn door komen als een soort drilsergeant … met een bericht(en) die erg belangrijk is om te volgen. Maar mocht je al diep spiritueel zijn, dan kun je een Onderbewustzijn hebben dat vooral geduldig en wijs klinkt en misschien zelfs een goed gevoel voor humor heeft. Kortom, het Onderbewustzijn past zich perfect aan op jouw behoeften, op dit specifieke moment in je leven.

Je hogere zelfbewustzijn openen

Het is nuttig om je een gemakkelijke verbinding met je Hogere Zelf voor te stellen om je zo voor te bereiden op je reis. Affirmaties werken. Bedenk een heel eenvoudige mantra van een minuut, voordat je gaat slapen en direct nadat je ’s ochtends wakker bent geworden. Zeg tegen jezelf dat je verbinding met je Hogere Zelf steeds sterker wordt. Zeg het met passie en voel het. Benoem vervolgens kort een aantal dingen waar je dankbaar voor bent in dit leven. Voel de liefde en vreugde volledig bij elke persoon, plaats of ding dat je benoemt.

Tijdens je sessie zullen we de mogelijkheid hebben om rechtstreeks met je Hogere Zelf te praten en een bodyscan te doen. Je Onderbewustzijn leidt een proces waarbij je lichaam van top tot teen wordt gescand en alle gebieden die energetische genezing of correctie nodig hebben. Dit is een prachtig proces waarvan velen denken dat het het grootste voordeel van een QHHT-sessie is. Naast het scannen en genezen, is het nuttig voor je om eventuele vragen op het gebied van gezondheid, welzijn en vitaliteit op te schrijven. Je bent in de gelegenheid om vele belangrijke gebieden voor je algehele gezondheid te verkennen. Dit kunnen suggesties zijn voor chronische aandoeningen, optimaal voedsel om te eten, water dat nodig is voor maximaal voordeel en / of instructies over lichaamsbeweging en slaapbehoeften. Het is tijd om je lichaam precies dat te geven wat het nodig heeft, door rechtstreeks naar je ultieme bron van wijsheid te gaan … je Hogere Zelf.

Heb je je ooit afgevraagd of je een vorig leven hebt gehad met iemand die heel, heel dicht bij je staat? Misschien ben je nieuwsgierig naar waarom je iemand hebt ontmoet of wat het doel is van diegene in je leven? Deze antwoorden kunnen worden ontdekt tijdens je sessie. Je kunt voorbij het oppervlak van je relaties kijken en in hun echte diepte kijken. Leer de tools om elk conflict op te lossen. Je kunt iemand veel beter begrijpen door de enorme wijsheid van je Hogere Zelf te krijgen. Als je twijfelt over een romantische relatie, zal de begeleiding hier zijn om je de beste weg te wijzen naar je vervulling van liefde, plezier en groei.

Visoenen, Mysteries & Dromen

Hier is het deel waar je je nieuwsgierigheid op een leuke en fascinerende manier echt de vrije loop kunt laten. Is er ooit iets met je gebeurd dat zo wild leek dat het onverklaarbaar was? Dit kunnen wilde, levendige dromen zijn. Misschien heb je aan UFO’s of verbindingen met engelen of andere hogere rijken van intelligentie gedacht of deze ervaren. Je opent een deur naar de hoogste niveaus van bewustzijn. En er zullen geen grenzen zijn aan de antwoorden die zullen worden onthuld. Doe je yoga of mediteer je? Misschien heb je daardoor een aantal verbazingwekkende gevoelens ervaren waarvan je het moeilijk vindt om de volledige boodschap te achterhalen of te begrijpen. Sta open voor je grootste nieuwsgierigheden voor je Quantum Healing-sessie.

Wat te eten en drinken

  • De avond voor je sessie geen alcohol. In feite is het het beste om een ​​paar dagen van tevoren helemaal geen alcohol te drinken. Je wilt je bewustzijn vergroten, niet dempen door het depressivum.
  • Op de dag van de sessie de hoeveelheid koffie verminderen, indien nodig drink dan
    ‘s ochtends als eerste de koffie. Te veel cafeïne kan je zenuwachtig maken en je vermogen om tijdens je QHHT-sessie diep te ontspannen in de theta-hersengolftoestand verminderen.
  • Eet de avond ervoor en de dag van uw sessie zo gezond mogelijk. Vermijd zoveel mogelijk vlees en bewerkte voedingsmiddelen. Je sessie duurt enkele uren, dus sla geen ontbijt / lunch over… eet flinke porties gezond voedsel. Eet voldoende, maar niet te zwaar.
  • Drink de avond ervoor en de ochtend ervoor veel water, maar begin vanaf een uur voor je sessie met mate water te drinken. Het doel is om de behoefte aan badkamerpauzes te minimaliseren terwijl u in Theta bent, dus hydrateer goed in de avond en vroege ochtend.

You are searching the world for treasure, but the real treasure is Yourself

Rumi