Nieuwsgierig als ik ben heb ik aan Daphne gevraagd wat Quantum Healing Hypnosis Technique precies was, ik had er namelijk nog nooit van gehoord. Na een duidelijke uitleg raakte ik geïnteresseerd en heb een afspraak gemaakt. Bij binnenkomst kreeg ik uitleg over wat er ging gebeuren en werd mij gevraagd of ik lichamelijk klachten had en of er dingen waren waar ik mee zat of dingen uit het verleden waar ik meer van wilde weten. Na wat gedronken te hebben zijn we naar boven gegaan. Alles gebeurd in een ontspannen sfeer, dus eerst maar even naar het toilet.
Ik ging op een bed liggen met een deken over mijn benen. Toen moest ik mijn ogen dicht doen en aan iets herkenbaars denken dat gelijk in mij opkwam. Hierna vroeg Daphne wat ik zag en waar ik was het was, vreemd.., omdat ik dingen uit het verleden zag van verschillende plaatsen waar ik vermoedelijk in een vorig leven ben geweest, omdat die plaatsen steeds herkenbaarder werden. Na ongeveer 6 uur ben ik naar huis gegaan.

Het was een fijne belevenis die ik iedereen aanraad om eens te doen. En of het hiermee te maken heeft wil ik toch even kwijt dat ik minder last van mijn nek heb. Hier heb ik al jaren last van.