Ik wil je heel hartelijk bedanken, ik voel me ontzettend lekker, mijn lichaam voelt echt ontzettend goed, alle klachten zijn een soort van verdwenen, ik kan dingen een plekje geven. Ik heb heel veel inzichten gekregen en ook een soort van lef. Dingen die ik een paar jaar geleden heb ingezet m.b.t. tot mijn werk, nu opeens stromen die, er komt van alles op mijn pad. Er is een bepaalde rust, het voelt heel goed. Ik ben heel blij dat ik dit bij jou heb mogen doen, ik vind je een hele fijne persoonlijkheid, ik vind dat je het heel goed doet, je hebt het allemaal heel goed voor elkaar, het fijne bed, jouw stem is héél erg fijn, ik kom heel heel graag nog een keertje bij je terug!

Sandra

Lieve Daphne, enorm bedankt voor de prachtige dag vol inzichten. Veel herkenning, tranen en blijdschap. Ik voelde me direct “thuis” bij jou, vertrouwd en veilig. De structuur van de dag was ook erg fijn. Eerst een uitgebreid gesprek, wat op zich al een geweldige ervaring was. Want hoe vaak praat je over zulke dingen met iemand die echt luistert en begrijpt? Dat er zoveel tijd genomen wordt voor alles is ook echt uniek, het gevoel niet op de klok te hoeven letten en geen druk te ervaren zo fijn! Jouw woorden “de dag duurt zolang die duurt, bij de één zijn we met 5 uur klaar, bij de ander met 7 uur’ meen je ook echt en dat geeft ruimte om jezelf ook mee te laten voeren. Voor mij was je de perfecte begeleider, invoelend, kundig, sterk en empathisch. Je zegt dat je dit nog geen jaar doet, maar het voelde alsof je dit al heel lang doet. Ik denk echt dat jij hiervoor hier bent, om mensen te helpen op hun pad. Heel veel liefs, Linda

 

Linda

Bedankt voor je onwijs professionele begeleiding, ik ben nog even ontdaan van de reis en voel de emoties nog. Er zijn behoorlijk wat poorten open gezet.

Jackie

De dag voor mijn sessies voelde ik mij vrij nerveus en gespannen. Nadat ik mijn twijfels met Daphne had gedeeld stelde zij mij al snel gerust en heb ik die avond alsnog met een gerust hart kunnen slapen. Vanaf het moment dat ik bij Daphne binnen stapte voelde ik dat het goed was. Het was heel prettig dat Daphne steeds duidelijk uitlegde wat er die dag zou gebeuren en daarbij het gevoel gaf dat er geen goed of fout was. Ik heb heel sterk het gevoel gehad dat ik haar volledig kon vertrouwen en dat ik in goede handen was. Het was zo fijn dat ze mij zonder vooroordelen heeft kunnen begeleiden. Ook tijdens de daadwerkelijke QHHT sessie voelde ik dat het goed was en dat ik mij volledig over kon geven aan het moment. Doordat Daphne mij zo op mijn gemak stelde, kwam ik tijdens de sessie dichter bij mijzelf en kon ik vanuit mijn “pure ik” antwoord geven op mijn eigen levensvragen. Het was een bijzondere ervaring die ervoor heeft gezorgd dat ik, nu nog steeds, liefdevol en eerlijk naar mijzelf kan kijken.

Elena

Ook ik heb een QHHT mogen ontvangen/ondergaan (hoe noem je dat?). Allereerst moet ik zeggen dat Daphne zo’n fijne relaxte energie heeft, mocht je al wat gespannen zijn dan is dat zo verdwenen. Ontvangst met thee en een fijn gesprek vooraf. Ik had wel wat dingetjes waar ik mee zat of waar ik nieuwsgierig naar was, dus enige verwachting was er wel. Al met al toch zonder (grote) verwachting de sessie in gegaan. Enigszins sceptisch terwijl ik wéét hoe “het” werkt haha. Ik had in eerste instantie geen beelden, wel kleuren. Na enige tijd zag ik dingen en voelde tegelijk ook de rust en veiligheid. De zachte stem van Daphne voerde mij door hetgeen er gebeurde. Het heeft me deels antwoord gegeven op de vele vragen die ik had, maar vooral een soort van rust. Aan het eind kreeg ik nog een energetische healing, tenminste zo voelde het… mijn knie werd warm (daar had ik nogal eens pijn aan) en ook in mijn rug werd een wervel rechtgezet. Dát was maf, ik voelde echt alsof iemand met z’n hand eraan draaide, geen pijn, wel heel raar. De echte verbazing kwam toen ik opstond en mijn schoenen moeiteloos aantrok….dat was nog nooit gebeurd, nou ja eeuwen geleden wel, zo soepel! De dagen erna vielen bepaalde dingen mij meer op, rug was minder lastig, knie werd af en toe gewikkeld in warme watten, zo voelde het, en ik kon me beter focussen. Dingen meer van een afstand bekijken. Ik zou het graag nog eens beleven, eens kijken waar en wat het me nog meer brengt.  Aanrader!

Jannie

Daphne is een therapeut met hele warme empathische persoonlijkheid, die je in veiligheid en met rust mee neemt naar je Hoger Zelf. Ik heb in rust en ruimte en wel begeleid mijn reis aan mogen treden. Er wordt op alle fronten goed voor je gezorgd. Gun jezelf deze wonderbaarlijke ervaring bij Daphne.

Hilda

Van een QHHT behandeling had ik nog nooit gehoord. Maar na de heldere uitleg die Daphne gegeven had over wat het inhoudt en wat je zou kunnen verwachten, was mijn interesse en nieuwsgierigheid gewekt! Voor die tijd is er een inleidend gesprek waardoor je al op je gemak wordt gesteld en rustig de behandeling in gaat. Door de rustige en prettige stem van Daphne raak je in een diepe ontspanning. Tevens heeft ze alle geduld met je! Tijdens de sessie zelf, heb ik een aantal vorige levens mogen ervaren, wat mijn (mentale) klachten van nu kan verklaren.

Door de fijne begeleiding van Daphne en wat ik heb zelf heb gezien, heb ik deze behandeling als heel bijzonder en prettig ervaren!

Belinda

Wat ik mocht ervaren is dat ik inzichten heb gekregen dat ik voor mezelf mag gaan staan en niet alle lasten van anderen op mijn schouders hoef te nemen.

Ik gun iedereen deze ervaring om bij de onbewuste blokkades te komen, om hiermee dan in het huidige leven aan de slag te kunnen gaan en je te helpen om beter en fijner in het leven te staan.

Ook het contact met je Hogere Zelf is iets prachtigs, je krijgt hulp en liefdevolle adviezen aangereikt. In het begin twijfelde ik eerst nog of ik het niet zelf verzon, maar de manier waarop er werd gecommuniceerd, daarvan wist ik zeker dat het niet van mij af kwam.

Loes

Enige tijd geleden heb ook ik een QHHT sessie met Daphne mogen ervaren. Dit was een bijzondere en fijne ervaring. Wat ik vooral fijn vind is de rust die Daphne uitstraalt, waardoor men ontspannen de behandeling in kan gaan.  De knelpunten die ik vooraf op papier heb gezet zijn in alle rust besproken. Waarna de behandeling is gestart. Hoewel ik volledig bij bewustzijn was, denk ik, spreek ik over dingen die onverklaarbaar waren. Door e.e.a. samen te doorlopen en bespreken heb ik bepaalde zaken een plaatsje kunnen geven.

 

Carmen

Nieuwsgierig als ik ben heb ik aan Daphne gevraagd wat Quantum Healing Hypnosis Technique precies was, ik had er namelijk nog nooit van gehoord. Na een duidelijke uitleg raakte ik geïnteresseerd en heb een afspraak gemaakt. Bij binnenkomst kreeg ik uitleg over wat er ging gebeuren en werd mij gevraagd of ik lichamelijk klachten had en of er dingen waren waar ik mee zat of dingen uit het verleden waar ik meer van wilde weten. Na wat gedronken te hebben zijn we naar boven gegaan. Alles gebeurd in een ontspannen sfeer, dus eerst maar even naar het toilet.
Ik ging op een bed liggen met een deken over mijn benen. Toen moest ik mijn ogen dicht doen en aan iets herkenbaars denken dat gelijk in mij opkwam. Hierna vroeg Daphne wat ik zag en waar ik was het was, vreemd.., omdat ik dingen uit het verleden zag van verschillende plaatsen waar ik vermoedelijk in een vorig leven ben geweest, omdat die plaatsen steeds herkenbaarder werden. Na ongeveer 6 uur ben ik naar huis gegaan.

Het was een fijne belevenis die ik iedereen aanraad om eens te doen. En of het hiermee te maken heeft wil ik toch even kwijt dat ik minder last van mijn nek heb. Hier heb ik al jaren last van.

Lies