Lieve Daphne,

Dank je voor het zo snel versturen van de opname, ik heb hem al gedownload, ga morgen luisteren. Ik heb toen ik thuis kwam even gerust, dat ging vanzelf en daarna een lichte maaltijd gemaakt. Zal nog tijd nemen om alles helemaal tot me te nemen, het was heel intens en mooi. Wat heb ik veel mogen ontvangen vandaag, niet in woorden uit te drukken voor me. Gelijk toen ik je zag, wist ik zeker dat jij een sterke en liefdevolle ondersteuning en aanmoediging zou kunnen geven om dat alles waar te maken. Je zet alles in wat mogelijk is voor jou en dat is veel. Een warme hartengroet van mij voor jouw en ik wens je veel liefde en kracht toe voor de voortgang van alles waar jij je voor inzet ❤️

Patricia

Ik voel me een heel stuk lichter en voel me fijn, ik denk dat het hart het belangrijkste was voor mij om mee te beginnen 🥰

Super bedankt !!!

Ik vond het een mooie ervaring en ga hier mee aan de slag en je zal me zeker terug zien 👍👍

Nogmaals veel dank en ben blij dat ik ben geweest 🥰

Groetjes

Jochen

Wat een mooie en bijzondere en bevrijdende ervaring heb ik gehad bij Daphne. Eerst een fijn en veilig gesprek gehad voorafgaand aan de hypnose sessie. Een gesprek waarbij de tijd voorbij vliegt. Dan de hypnose sessie zelf. Zéér bijzonder. Ik had voor mijzelf wel het gevoel dat ik er aan toe was om iets op te ruimen. Maar ik was tegelijkertijd benieuwd of deze methode iets voor mij was. Nooit eerder ervaring in gehad. Ik ben een erg intuïtief mens en zeker niet spiritueel (dacht ik). Mijn hardheid mocht verzacht worden en mijn seksuele blokkade mocht opgeheven worden en mijn kanker mocht opgeschoond worden. Dus dacht ik laat het maar gebeurden. Nou er gebeurde zeer veel. Ik heb een erg mooie reis gemaakt met veilige begeleiding van Daphne en aan het eind kon ik echt uitspreken dat de bovenstaande zaken energetisch verzacht, opgeheven en opgeschoond waren. Dagen daarna heb ik heerlijk op een mooie wolk kunnen leven en gebeurde er bijzondere dingen. En voelde ik zeker dat er veel zaken aan het stromen waren en in beweging zijn gekomen. Ik ben je zo enorm dankbaar Daphne dat is niet in woorden uit te drukken.

Annelies

Wat is Daphne een ontzettende lieve schat.

Ik werd ontvangen met een dikke knuffel en we hebben zitten kletsen alsof we al jaren vriendinnen waren. Heel bijzonder om iemand die je niet kent te ontmoeten met zo’n open hart, dat je je meteen thuis voelt. Ik heb tijdens de QHHT sessie hele mooie dingen mogen ervaren die mij de rest van m’n leven bij zullen blijven. Ik ben tot in mijn ziel geraakt.

Voor mijn persoonlijke/ spirituele ontwikkeling is deze ervaring zo goed geweest! Ik raad dit iedereen aan! Nogmaals dank voor de mooie ervaring!

Liefs

Marion

Nogmaals hartelijk dank voor de mooie sessie!

Ik geniet nog na en ik merk onder andere dat er haast geen sprake meer is van angstgevoelens.

Ik realiseer mij nu hoe sterk angst een rol heeft gespeeld in mijn leven, zodanig dat ik daar eigenlijk mij niet van bewust was, totdat het weggevallen is 😊

Max

Daphne heeft mij een unieke kans gegeven om een QHHT sessie te mogen laten ervaren nadat ik deze gewonnen had. Ik heb altijd al eens iets met hypnose willen doen en nu kreeg ik deze mooie kans en wat heeft me dát enorm veel opgeleverd! Dankjewel Daphne voor deze mooie ervaring!

Ik rij inmiddels naar steden zonder stress te hebben. En heb ook geen stress meer om een parkeergarage in te moeten rijden… het is zo fijn om dat weer te kunnen! Ik merk gewoon heel veel rust. En ook voel ik me niet meer, ‘niet goed genoeg’, als er wat voorvalt (wat ook gebeurt is wat ik me eerst wel zou aantrekken, maar dat voel ik nu niet meer zo).
Ook heb ik het ineens niet meer druk… er is weer focus. En als er schoongemaakt zou moeten worden ben ik daar niet mee bezig… zo fijn!!
Er is weer focus! Lekker! Ik geniet elke dag van de rust in mijn lijf en mijn hoofd.
Ik wil je nogmaals heel hartelijk danken voor alles wat je voor me betekent hebt!

Liefs

Mariëlle

Vor einer Woche durfte ich eine QHHT-Session mit Dir machen. Ich bin noch immer völlig ruhig in mir und fühle mich angekommen. Ich bin sehr, sehr dankbar für dieses Erlebnis. Einen Tag zuvor hatte ich Bedenken, ob ich mich so richtig öffnen kann. Durch Deine professionelle und liebevolle Begleitung hin zu meiner Seele und zu den vorherigen Leben meiner Seele ging das ganz leicht und es war so, so wundervoll. Ich durfte etwas finden, was schon immer in mir ist! So kann Heilung geschehen. Die folgenden Tage sind viele Erkenntnisse zu mir gekommen. Deine Begleitung zu und durch meine früheren Leben war einzigartig. Ich bedanke mich von Herzen. Ich durfte spüren, wie Du Deine Berufung lebst während der Session. Es ist als ob Du Dich voll und ganz verschenkst an den Menschen vor Dir. Eine unglaubliche Präsenz. Und ich bin glücklich darüber, dass ich mir diese Erfahrung auf Video ansehen kann und so nochmal eine Erinnerung an all das habe! Deine Begleitung auf Deutsch ist wirklich perfekt. Danke Daphne! Wer mit sich und seiner Seele noch tiefer in Kontakt kommen möchte, dem kann ich von Herzen eine QHHT-Session empfehlen.

Alles Liebe 

Claudia

Een QHHT-sessie bij Daphne kan ik van harte aanbevelen. Zij creëert een veilige setting door de aandacht die ze voor je heeft en door haar zorgvuldigheid en integriteit. Dat maakt dat ik me volledig kon overgeven aan haar begeleiding en zo een bijzondere sessie mocht ervaren. Haar stem brengt je als vanzelf in een diepe staat van hypnose, wat maakt dat kwesties naar boven kunnen komen en opgelost kunnen worden. En dat is heel fijn! Ik voelde me lichter en luchtiger na afloop!

Monique

Ik heb onlangs een QHHT sessie gedaan bij Daphne.

Wat is het een fijn mens om bij te zijn. Fijn gesprek en de juiste aandacht om het beste te vinden.

Echt een vakvrouw! Wat heb ik mooie antwoorden gevonden.

Lieve Daphne! Bedankt❤️

Wouter

Dearest Daphne,

Thank you again so much for the session! I just finished watching it. I forgot most of it, so it was good to watch it and get more understanding of it.
You beautifully guided me through the event that took place in my dream. I felt very safe and supported thanks to your knowledge and confidence and loving guidance ❤️❤️❤️

Galina