Dearest Daphne,

Thank you again so much for the session! I just finished watching it. I forgot most of it, so it was good to watch it and get more understanding of it.
You beautifully guided me through the event that took place in my dream. I felt very safe and supported thanks to your knowledge and confidence and loving guidance ❤️❤️❤️

Galina

‘Na zes weken wachten, was het dan eindelijk zover! Ik werd zeer gastvrij ontvangen en voelde me direct veilig. Daphne is heel relaxt en neemt alle tijd, heeft ook veel kennis van zaken. Ik had geen idee waar we uit zouden komen en of het überhaupt zou lukken en toch kwam ik op een enorme verhaallijn, wat ik nooit had kunnen verzinnen. De diepte, de emotie, het landschap, de omgeving wat me enorm raakte. De missie en het ontmoeten van mijn lichtfamilie! Dit werkt tot op de dag van vandaag door. Ik merk dat ik door de sessie veel meer vertrouwen en berusting heb in de toekomst. Dat er verbinding is op hoog niveau, dat ik nooit meer alleen ben of deze gevoelens hoef te ervaren. Dat alles in het universum draait om informatie en kennis-uitwisseling, creatie en samen elkaar ondersteunen. Dat een ieder nodig is en dat we nooit alleen zijn. De eerste drie dagen kon ik niet over de sessie spreken, omdat dingen eerst een plek moesten krijgen. De healing die ik heb ervaren heeft voor meer stabiliteit en integratie gezorgd, wetende dat er verschrikkelijk veel universa bestaan waar wij allen een onderdeel van zijn. Het is soms te groot om te bevatten en toch is alles op cellulair niveau voelbaar… ‘

Cira

Hi Daphne,

My session with you was quite visceral and powerful!

That very first opening scene when I was under the blade of the guillotine, was a feeling like no other. The sudden eruption of emotions coming from deep within my core immensely took me by surprise!
That feeling of being unheard, unseen, and panicked very much correlates with the reason for my session.
Life 2 and 3, also resonated with me, in that, I have a complicated relationship with alcohol in this life that I am conquering and overcoming. These two lives were merely a display of the deep-rooted soul patterns that lay within.
All three lives were quite relevant, revealing, and healing.

Thank you for your facilitation and helping to heal those lives and bringing those fragmented/unhealed parts back to the light!

Jamie

Lieve Daphne,

Wat een mooie ervaring heb ik bij jou mogen beleven!
Ik voelde mij al welkom, alvorens ik bij je arriveerde!
Dat werd bij binnenkomst en gedurende de hele dag ook steeds meer bevestigd.
Je straalt ontzettend veel warmte uit en hebt een luisterend oor.

Je stelde voor mijn individuele situatie precies de juiste vragen, waardoor niet alleen de sessie zelf,
maar ook het hele gesprek vooraf al zoveel inzichten gaf, waarvan ik mij nooit bewust was.
Alleen al ons lange gesprek heeft mij tot inzichten gebracht, die vooraf nog onbekend gebied waren.

En toen kwam de sessie. Heel bijzonder, ik moet het nog een plekje geven allemaal!
De antwoorden druppelen binnen, nu dagen later vallen de puzzelstukken steeds meer in elkaar.
Niet alleen zit ik veel lekkerder en losser in mijn vel, lichaam en vooral mijn geest
(al een aantal dagen geen hoofdpijn meer, en dat is maar een van de voorbeelden),
maar heb ik ook antwoorden gekregen op vragen die al jaren onderhuids aan mij knaagden.

Toen het einde van de dag naderde, vond ik het zelfs jammer om weer terug de auto in te stappen 😊
De verbinding was duidelijk! Heel veel liefs voor jou, en ik weet zeker dat jij nog veel hulp en heling zult brengen op deze aardbol!

– Love & Light –

Sarah

Ik wil je heel hartelijk bedanken, ik voel me ontzettend lekker, mijn lichaam voelt echt ontzettend goed, alle klachten zijn een soort van verdwenen, ik kan dingen een plekje geven. Ik heb heel veel inzichten gekregen en ook een soort van lef. Dingen die ik een paar jaar geleden heb ingezet m.b.t. tot mijn werk, nu opeens stromen die, er komt van alles op mijn pad. Er is een bepaalde rust, het voelt heel goed. Ik ben heel blij dat ik dit bij jou heb mogen doen, ik vind je een hele fijne persoonlijkheid, ik vind dat je het heel goed doet, je hebt het allemaal heel goed voor elkaar, het fijne bed, jouw stem is héél erg fijn, ik kom heel heel graag nog een keertje bij je terug!

Sandra

Lieve Daphne, enorm bedankt voor de prachtige dag vol inzichten. Veel herkenning, tranen en blijdschap. Ik voelde me direct “thuis” bij jou, vertrouwd en veilig. De structuur van de dag was ook erg fijn. Eerst een uitgebreid gesprek, wat op zich al een geweldige ervaring was. Want hoe vaak praat je over zulke dingen met iemand die echt luistert en begrijpt? Dat er zoveel tijd genomen wordt voor alles is ook echt uniek, het gevoel niet op de klok te hoeven letten en geen druk te ervaren zo fijn! Jouw woorden “de dag duurt zolang die duurt, bij de één zijn we met 5 uur klaar, bij de ander met 7 uur’ meen je ook echt en dat geeft ruimte om jezelf ook mee te laten voeren. Voor mij was je de perfecte begeleider, invoelend, kundig, sterk en empathisch. Je zegt dat je dit nog geen jaar doet, maar het voelde alsof je dit al heel lang doet. Ik denk echt dat jij hiervoor hier bent, om mensen te helpen op hun pad. Heel veel liefs, Linda

 

Linda

Bedankt voor je onwijs professionele begeleiding, ik ben nog even ontdaan van de reis en voel de emoties nog. Er zijn behoorlijk wat poorten open gezet.

Jackie

De dag voor mijn sessies voelde ik mij vrij nerveus en gespannen. Nadat ik mijn twijfels met Daphne had gedeeld stelde zij mij al snel gerust en heb ik die avond alsnog met een gerust hart kunnen slapen. Vanaf het moment dat ik bij Daphne binnen stapte voelde ik dat het goed was. Het was heel prettig dat Daphne steeds duidelijk uitlegde wat er die dag zou gebeuren en daarbij het gevoel gaf dat er geen goed of fout was. Ik heb heel sterk het gevoel gehad dat ik haar volledig kon vertrouwen en dat ik in goede handen was. Het was zo fijn dat ze mij zonder vooroordelen heeft kunnen begeleiden. Ook tijdens de daadwerkelijke QHHT sessie voelde ik dat het goed was en dat ik mij volledig over kon geven aan het moment. Doordat Daphne mij zo op mijn gemak stelde, kwam ik tijdens de sessie dichter bij mijzelf en kon ik vanuit mijn “pure ik” antwoord geven op mijn eigen levensvragen. Het was een bijzondere ervaring die ervoor heeft gezorgd dat ik, nu nog steeds, liefdevol en eerlijk naar mijzelf kan kijken.

Elena

Ook ik heb een QHHT mogen ontvangen/ondergaan (hoe noem je dat?). Allereerst moet ik zeggen dat Daphne zo’n fijne relaxte energie heeft, mocht je al wat gespannen zijn dan is dat zo verdwenen. Ontvangst met thee en een fijn gesprek vooraf. Ik had wel wat dingetjes waar ik mee zat of waar ik nieuwsgierig naar was, dus enige verwachting was er wel. Al met al toch zonder (grote) verwachting de sessie in gegaan. Enigszins sceptisch terwijl ik wéét hoe “het” werkt haha. Ik had in eerste instantie geen beelden, wel kleuren. Na enige tijd zag ik dingen en voelde tegelijk ook de rust en veiligheid. De zachte stem van Daphne voerde mij door hetgeen er gebeurde. Het heeft me deels antwoord gegeven op de vele vragen die ik had, maar vooral een soort van rust. Aan het eind kreeg ik nog een energetische healing, tenminste zo voelde het… mijn knie werd warm (daar had ik nogal eens pijn aan) en ook in mijn rug werd een wervel rechtgezet. Dát was maf, ik voelde echt alsof iemand met z’n hand eraan draaide, geen pijn, wel heel raar. De echte verbazing kwam toen ik opstond en mijn schoenen moeiteloos aantrok….dat was nog nooit gebeurd, nou ja eeuwen geleden wel, zo soepel! De dagen erna vielen bepaalde dingen mij meer op, rug was minder lastig, knie werd af en toe gewikkeld in warme watten, zo voelde het, en ik kon me beter focussen. Dingen meer van een afstand bekijken. Ik zou het graag nog eens beleven, eens kijken waar en wat het me nog meer brengt.  Aanrader!

Jannie

Daphne is een therapeut met hele warme empathische persoonlijkheid, die je in veiligheid en met rust mee neemt naar je Hoger Zelf. Ik heb in rust en ruimte en wel begeleid mijn reis aan mogen treden. Er wordt op alle fronten goed voor je gezorgd. Gun jezelf deze wonderbaarlijke ervaring bij Daphne.

Hilda